Szeretetre hangolva-antológia

 

3.990 Ft

Mit jelent a szeretet?
A szeretetnek ezer arca van. Mindenkiben más érzés, más kép jelenik meg.
Hogyan mondjuk el az érzéseinket, hogy az, akinek boldogságot adnánk, érezze a kötödésünket, a hozzátartozásunkat?  Néha elég egy érintés, egy simogatás, egy mosoly, hogy megérezzük a szeretetet, de van, aki nem tudja kimutatni az érzést.
Ez a könyv szavakba formálva adja át a szerzőinek gondolatát a szeretetről, ami nem csak az ünnepnapokon, hanem a hétköznapokon is velünk marad.  Szeretetre hangolva íródtak ezek a sorok, versek, novellák, hogy te kedves olvasó velük együtt hangolódj a szeretetre.

Várható megjelenés: 2021.12.05-ig

 

9 készleten

Leírás

Szerzők: A. M. Summer, Angyal Szabolcs, Barcsa Lajos, Batáry Károly, Bényey Noémi, Bézs, Bihari Enikő, Borbíró Klára, Dovicsin Péntek Csilla, dr. Lénárt Béla, Drubina Karolina, Francz-Rádi Éva, Hampl Emma, Horváth Dorina,Huber Carmen, Imre Hilda, Jászkuti Gergely, Kordás Hanna, Kulcsár Péter, Lornagnes Mars, Monos Anett, N. Batha Eszter, Nagy Gabriella, Suki Erzsi,  Szolnoki Irma, Takács Szabolcs, Tatár Botond, Thurner Ákos, Tóthné Bata Bea, Vargáné Fazekas Edina, Velencei Rita, Vörös Virág, Zavada Janka

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szeretetre hangolva-antológia” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…