Körmendi Zoltán: Isteni Program 1. Krisztina Amerikában

 

990 Ft

Krisztinát azzal vádolják, hogy közösségi oldalakat feltörve, személyes adatokat lop. Elsőként az amerikai kormány méri fel a lány által készített program jelentőségét. Egy ösztöndíj ürügyén Virginiába hívják a lányt és barátját. Roland gyorsan felismeri a helyzetet, de vajon kitartása, logikája elég lesz a bajban?

Kategóriák: ,

Leírás

Krisztinát azzal vádolják, hogy közösségi oldalakat feltörve, személyes adatokat lop. Elsőként az amerikai kormány méri fel a lány által készített program jelentőségét. Egy ösztöndíj ürügyén Virginiába hívják a lányt és barátját. Roland gyorsan felismeri a helyzetet, de vajon kitartása, logikája elég lesz a bajban? Képes lesz feltárni az összefüggéseket a lány képességei, a politikai erők célja és a kormány által kutatott rejtélyek között?
A virginiai diáklövöldözésen, valós helyszíneken, szereplőkön keresztül bemutatott, elgondolkodtató történetnek nem lehet vége ezekben a dimenziókban.
Ha nem figyelsz, lemaradsz. Ha figyelsz, számos újabb kérdés marad válasz nélkül. A történet másik oldalát a „Daniela hagyatéka” című kötet mutatja be.

Kapható pdf-ben.

Epuban is elérhető itt:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Körmendi Zoltán: Isteni Program 1. Krisztina Amerikában” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük